Μεταφραστικά Συστήματα /συστήματα διερμηνείας

Η Conference Hellas προσφέρει ένα  ευρύ φάσμα  εξοπλισμού διερμηνείας.Σας καλύπτουμε με Μεταφραστικά Συστήματα  ανεξάρτητα από το  μέγεθος της συνάντησης ή  τον αριθμό  γλωσσών.

Κατάλληλος εξοπλισμός για τις εκδηλώσεις σας για να έχετε εξαιρετικό ήχο σε κάθε γλώσσα.

Επαγγελματίες τεχνικοί ήχου με την εμπειρία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν ότι η  εκδήλωσή σας είναι άψογη.

INFRARED Απο 1 Μέχρι 31 ΓΛΩΣΣΕΣ

RF Απο 1 Μέχρι 4 ΓΛΩΣΣΕΣ

ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ

ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ

Μεταφραστικοί θάλαμοι

Μεταφραστικοί θάλαμοι διερμηνέων – Επιδαπέδιοι, επιτραπέζιοι

Μεταφραστικά συστήματα SONY & BOSCH

Η CONFERENCE HELLAS διαθέτει  προς ενοικίαση εξοπλισμό ταυτόχρονης διερμηνείας της BOSCH προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης ομιλιών.

Το πλήρως ψηφιακό σύστημα διανομής γλωσσών με υπέρυθρες Integrus έχει σχεδιαστεί ειδικά για πολύγλωσσα συνέδρια και συσκέψεις, ώστε οι σύνεδροι να έχουν τη δυνατότητα να κατανοούν τα τεκταινόμενα. Η ταυτόχρονη διερμηνεία παρουσιάσεων και ομιλιών στη γλώσσα του συνέδρου μεταδίδεται σε ένα δέκτη τσέπης και σε ακουστικά. Καθώς πρόκειται για μεταφραστικά συστήματα με υπέρυθρες, οι συμμετέχοντες στα συνέδρια ή τις συσκέψεις μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο χώρο, παρακολουθώντας συγχρόνως τη συνεδρίαση.

Το σύστημα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για συνεδριακά κέντρα και διεθνείς οργανισμούς, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκδήλωσης ή του χώρου. Ως εκ τούτου αποτελεί το σύστημα κατανομής γλωσσών με υπέρυθρες που επιλέγουν οι διοργανωτές εκδηλώσεων.